Spagetiomlett kanapallide ja suvikõrvitsaga

Toekas eine vaid veerand tunniga! Mekib hästi värske salatiga.

Aeg: 0:15

neljale

655x341-spagettiomlett
Koostisosad:

  • 2 sl õli
  • 1- 2 küüslauguküünt
  • 1 väike suvikõrvits
  • 10 Valla kanapalli
  • 2 sl hakitud murulauku
  • 100 g spagette
  • 2 muna
  • 100 g riivitud juustu
  • 2 dl kohvikoort (või piima)
  • 1 tl aroomisoola

Valmistamine

Keeda spagetid ja vala sõelale nõrguma ning sega kergelt õliga läbi, et nad jahtudes üksteise külge ei kleepuks. Riivi suvikõrvits pigistades käega nii palju vett välja, kui suudad. Kuumuta pannil õlis 3-4 minutit, sega hulka pressitud küüslauguküüned ja tõsta suurde kaussi. Klopi munad koos kohvi-  koorega, lisa riivitud juust ja hakitud murulauk ning vala koos ribadeks lõigatud kanapallide ja nõrutatud spagettidega kaussi köögiviljade hulka, sega läbi. Kuumuta 1 sl õli pannil ja vala kausi sisu pannile, küpsetades 4-5 minutit, aeg-ajalt pannilabidaga vedelikku äärtest pannile suunates.  Tõsta pann kõrvale ja lase u 5 minutit jahtuda, et saaks kaunid omletisektorid taldrikule lõigata. Naudi soojalt.

Seotud tooted

Valla-Kanapallid-1-kg-3D
Kanapallid

1 kg

Parimad retseptid Vallalt

Kvaliteetsed ja soodsad Valla lihatooted on tarbijale tuttavad juba aastast 1998. Valla kaubamärk on algusest peale esindanud meie rahvale omaseid väärtusi.