Rukkipitsad juustuviineritega

Kuumad võileivad on kiire ja tervislik soe eine!

Aeg: 0:10

kahele

655x341-rukkipitsad
Koostisosad:

  • 2 topelt rukkipala või muud koorileiba
  • võid
  • 4 tomativiilu (või 4 kuhjaga sl ketšupit)
  • soola
  • musta pipart
  • 4 juustuviilu
  • 2 tl pitsamaitseainet
  • 8 Valla juustuviinerit

Valmistamine

Pane ahi sooja 225 kraadi juurde. Lõika viineritel otsad neljaks, et nad saaksid kaunilt lahti küpseda ahjus. Määri leivaviilule võid, kata jämeda tomativiiluga (või määri või ja tomati asemel peale ketšupit). Maitsesta tomativiil soola ja pipraga. Laota peale juustuviil, puista üle pitsamaitseainega. Pane juustule kaks lahtilõigatud viinerit. Küpseta ahjus 5-10 minutit või kuni juust sulanud ja viinerid  kaunilt avanenud ning pruunikad.

Seotud tooted

Parimad retseptid Vallalt

Kvaliteetsed ja soodsad Valla lihatooted on tarbijale tuttavad juba aastast 1998. Valla kaubamärk on algusest peale esindanud meie rahvale omaseid väärtusi.