Kanapallid letšokastmes

Kiire ja hõrk roog vallatutest kanapallidest!

Aeg: 0:15

neljale

655x341-lihapallid
Koostisosad:

  • 250 g spagette
  • 250 g Valla kanapalle
  • 1 sl oliiviõli
  • 1 sibul
  • 1 küüslauk
  • 1 purk (680 g) letšot (Salvest)
  • 1 sl kuivatatud basiilikut
  • soola
  • pipart
  • suhkrut

Valmistamine

Pane spagetid soolaga maitsestatud rohkesse vette keema (vaata kindlasti pakendilt soovitatavat aega). Haki sibul ja küüslauk ning kuumuta need suure paksupõhjalise poti põhjas õli sees  klaasjaks. Lisa letšo ja basiilik, keeda aeg-ajalt segades vaiksel kuumusel 10 minutit. Lisa kanapallid ja kuumuta veel 5 minutit. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Serveeri koos spagettidega.

Seotud tooted

Valla-Kanapallid-1-kg-3D
Kanapallid

1 kg

Parimad retseptid Vallalt

Kvaliteetsed ja soodsad Valla lihatooted on tarbijale tuttavad juba aastast 1998. Valla kaubamärk on algusest peale esindanud meie rahvale omaseid väärtusi.